Over ons

2 voeten, 5 sokken, 10 mogelijkheden om een uniek paar sokken te dragen!

ONSOCKS is een onderdeel van ‘Dare to Differ’. Dare to Differ wil ‘verschillig’ zijn en kijkt de wereld onderzoekend aan. Kan het beter, moet het anders, kan het mooier? Met een ander oog kijken, levert nieuwe inzichten op. Soms groot, soms klein. Die inzichten zetten we om in producten. In diensten. In vragen en soms ook in antwoorden. En zo ging het ook bij ONSOCKS.

Reinier, Lodewijk en Matthijs – oprichters van Dare to Differ – zijn drie vrienden en dragen – net als jij waarschijnlijk – vaak sokken. Ze zijn het vaak oneens. Maar over het volgende niet… Over sokken! Zij vroegen zich het volgende af… Waarom zijn een linker en rechter sok altijd hetzelfde? Eigenlijk best wel een beetje saai. En onpraktisch bovendien. Als er één stuk is moet je de ander weggooien. En dat terwijl sokken juist zo zijn leuk. Want ze zitten op de schemerzone van je lijf. Soms zie je ze, soms zie je ze niet. Een volledig onderschat kledingstuk!

Toen we dat eenmaal zagen, konden we het niet meer ‘ontzien’ en besloten het anders aan te pakken. In plaats van paren sokken, besloten we series sokken te maken.  Series van 5 unieke sokken, die allemaal combineerbaar zijn tot een prachtig paar. En natuurlijk vertelt iedere serie een bijzonder verhaal.

Het resultaat: ONSOCKS

2 VOETEN, 5 SOKKEN, 10 MANIEREN OM EEN UNIEK PAAR SOKKEN TE DRAGEN

Altijd mooi, net even anders én je grijpt nooit mis! Dare to wear different. Dat is de filosofie van ONSOCKS.